CL Companion Polaris fra SWAROVSKI OPTIK

Våpen og optikk

SWAROVSKI OPTIK presenterer en eksklusiv utgave av den populære CL Companion-kikkerten med et begrenset lager på 1000 produkter: CL Companion Polaris.

Denne modellen imponerer med sin elegante design som er inspirert av et uendelig spekter av polarområder, og fargene som reflekterer den uavbrutte isen. CL Companion-kikkerten garanterer uforglemmelige opplevelser med sin velprøvde, perfekt tilpassede pakke for optisk ytelse. CL Companion Polaris kommer med høykvalitets utstyr og en individuell tilbehørspakke med flytende bærerem og vannavstøtende veske. Folk har alltid vært fascinert av reiser til de fjerneste stedene på jorden. Uforglemmelige oppdagelser og unike opplevelser i naturen gjør ekspedisjoner i ukjent terreng tiltalende. Når den uavbrutte isen observeres på nært hold, avslører den massevis av liv og mangfold. Og hvis du har CL Companion Polaris med deg, kan du oppdage skapninger og skjulte detaljer som andre vil gå glipp av. Den pålitelige følgesvennen, kikkerten CL Companion Polaris, gjør at du kan komme nær og likevel være på trygg avstand. Om bord et skip, for eksempel, i det fascinerende spillet mellom naturen i polarområdene, enten det er det magiske lyset ved enden av verdenen, fengslende scener med pingviner eller den majestetiske isbjørnen.

CL Companion Polaris: Den perfekte følgesvennen for uvanlige destinasjoner

CL Polaris-armeringen er mørkeblå og de dreibare øyemuslingene av sølv gir et elegant utseende, inspirert av fargene som reflekterer den uavbrutte isen. En vannavstøtende bæreveske med en rulletopplukking beskytter kikkerten fra selv de hardeste værforhold, i tillegg til å være et motetilbehør. Hver enkelt kikkert i CL Companion Polaris-serien leveres med et eksklusivt nummerert sertifikat signert av styreleder Carina Schiestl-Swarovski. Med kikkerten følger også en ekspedisjonsdagbok slik at du kan notere de spesielle øyeblikkene under reisen.

CL Companion Polaris-kikkerten fra SWAROVSKI OPTIK er tilgjengelig med 8x eller 10x forstørrelse, og en imponerende objektivdiameter på 30 mm. Den kompakte, elegante designen og lave vekten på bare 500 gram gjør kikkerten til den perfekte følgesvenn på reiser. Kikkerten er godt egnet for bruk med høypresisjonsoptikk, og har god transmisjon og spesialcoating som garanterer lyse, kontrastrike bilder med naturtro farger. CL Companion Polaris er også støvsikker, vanntett og motstandsdyktig mot støt takket være den robuste gummiarmeringen – noe som gjør den perfekt for intensiv bruk på reiser. Okular- og objektivbeskyttelse, tradisjonell bærerem og flytende bærerem følger også med.

CL Companion Polaris er tilgjengelig fra 1. oktober 2015, på forespørsel, fra utvalgte spesialistforhandlere og på www.swarovskioptik.com.

Sist redigertonsdag, 04 november 2015 20:53
(0 Stemmer)
Lest 929 ganger
Logg inn for å kommentere