Garmin® presenterer en helt ny Forerunner®-serie.

Friluftsliv

Garmin presenterer en helt ny Forerunner-serie – med musikk, kart og avanserte trening- sikkerhet- og sporingsfunksjoner1 i serien av GPS-løpeklokker.

Forerunner 45, Forerunner 245, Forerunner 245 Music og Forerunner 945 – designet for løperen. Med klokkene i den nye serien kan man i tillegg til avansert løpsinformasjon overvåke statistikk, analysere og vurdere prestasjon, treningshistorikk, mål og mye mer. Den nye Forerunner-serien er designet for å møte alle løperes behov – uansett hvilket nivå man er på.

"Vi er forventningsfulle og gleder oss til å se hvordan markedet responderer på våre oppdateringer i Forerunner-serien,” forteller Andrew Silver hos Garmin.
”Den nye Forerunner-serien bygger videre på populære funksjoner fra tidligere modeller, med forbedringer og utvikling av nye funksjoner som er etterspurt. Nå blir det enklere å fokusere og la klokken gi veiledning til neste treningsøkt.”

Designet for løpere, av løpere! De nye Forerunnerne leveres i lette materialer med et intuitivt femknapps-design som er brukervennlig, med eller uten hansker under alle værforhold. Klokkenes skjermer er lesbare i sterkt sollys, med GPS-funksjonalitet, aktivitetssporing2, smartvarsler, puls på håndleddet og nye sikkerhet- og sporingsfunksjoner1 som gir løperen mulighet til å dele posisjon i sanntid. Uansett hvor langt man løper, om det er for en 5 kilometer, 10 kilometer eller ett halv- eller helmaraton, er den nye serien kompatibel med Garmin Coach, som er en gratis treningsplanlegger som tilpasser seg løperens mål og prestasjoner.

Med funksjoner som er spesifikke for hver modell leverer de nye Forerunner klokkene målrettede planer som gir verdifull informasjon enten man trener for sitt første løp eller er en eliteløper.

Forerunner 45

Den brukervennlige Forerunner 45-serien er designet for den som trener for sitt aller første løp eller ønsker å begynne med treningsplanlegging. Klokken er en perfekt følgesvenn som kan brukes hele dagen, med pulsmåling på håndleddet og innebygd GPS som viser tempo, avstand, tid og intervall. For de som ønsker en mindre klokke leveres Forerunner 45 i flere størrelser, med kassestørrelser på 39 mm eller 42 mm.

Med et utvalg preprogrammerte aktivitetsprofiler har også Forerunner 45-serien programmer for blant annet sykling, cardio- eller yogatrening. Forerunner 45-serien kan anvendes døgnet rundt og holder oversikt på daglige skritt, kaloriforbruk eller søvn. Med stresskontroll og Body Battery™-energikontroll kan brukeren fokusere på helsenivå, planlegge dagen for å optimalisere tid i aktivitet og nødvendig hvile. Forerunner 45-serien leveres med opptil 7 døgns batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 13 timer i GPS-modus.

Forerunner 245 og Forerunner 245 Music

Forerunner 245 og Forerunner 245 Music bygger videre på Garmins mest populære GPS-løpeklokke, med flere avanserte funksjoner og mer data som hjelper løperen til å prestere bedre.

Forerunner 245 Music er kompatibel med ulike musikkstrømmetjenester3, som Spotify® og Deezer, eller om ønskelig kan det lagres opptil 500 sanger manuelt fra datamaskin.

Både Forerunner 245 og Forerunner 245 Music leveres med funksjoner for tilpasset trening- og restitusjonsanalyse. Klokkene er programmerte med verktøy for å beregne VO2 maks (kondisjon), treningsstatus, restitusjonstid og aerob og anaerob treningseffekt. I kombinasjon med Running Dynamics Pod eller kompatibelt pulsbelte kan løperen se avansert løpsinformasjon og løpsdynamikk på klokken. Etter løpeturen har Forerunner 245 og Forerunner 245 Music ytteligere verktøy for å spore løperens velbefinnende, inklusive en håndleddsbasert Pulse Ox sensor4 som måler hvordan melkesyren absorberes. Klokkene leveres med opptil 7 døgns batterilevetid i smartklokkemodus, opptil 11 timer i GPS-modus og opptil 6 timer i GPS-modus med musikk.

 Forerunner 945

Forerunner 945 er designet for den dedikerte eliteløperen eller for multisport-utøveren. Denne klokken kan lagre opptil 1000 sanger, fra valgte strømmetjenester eller egne musikkfiler. I tillegg leveres klokken med Garmin PAY for kontaktløs betaling5 og er preprogrammert med fargekart som hjelper løperen slik at man alltid vet hvor man er. I byen, i skogen eller på fjellet – kartene gir løperen god hjelp til å finne veien om man er på ukjent sted.

For å hjelpe løperen til å bli bedre, raskere og mer effektiv på konkurransedagen leveres Forerunner 945 med avanserte verktøy for prestasjonsovervåking. Ett nytt avansert verktøy for treningsbelasting sorterer treningshistorikk i ulike kategorier basert på aktivitetsstruktur og intensitet. Utøvere kan se seks ulike løpsdynamikknivåer på klokken som baseres på bruk sammen med Running Dynamics Pod eller kompatibelt pulsbelte.

Innebygde aktivitetsprofiler, som for eksempel langrenn, fjellvandring eller yoga, gjør det enkelt for brukeren å forbedre sine rutiner. Forerunner 945 kan brukes gjennom hele døgnet og gir innsikt om kroppens prestasjonsnivå, med den nye sensoren Pulse Ox4 måles det hvordan melkesyren absorberes. Forerunner 945 leveres med opptil 2 uker batterilevetid i smartklokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 10 timer i GPS-modus med musikk.

Forerunner 45, Forerunner 245, Forerunner 245 Music og Forerunner 945 er tilgjengelige i mai. Forerunner 945 er også tilgjengelig i en Tri-Bundle pakke, med blå og svart silikonrem, HRM-Tri™, HRM-Swim™ og et quick release kit.

For mer informasjon, les mer på www.garmin.com/Forerunner.

1Når parkoblet med en kompatibel telefon. For mer informasjon om sporing- og sikkerhetsbegrensninger, les mer på se Garmin.com/en-US/legal/idtermsofuse

2 Aktivitetssporingens nøyaktighet.

3Krever Premium-abonnement hos en tredjeparts musikkleverandør.

4Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land

5Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet, på Garmin.com/GarminPay/banks

Sist redigertfredag, 07 juni 2019 16:19
(0 Stemmer)
Lest 891 ganger
Logg inn for å kommentere