Garmin® Approach S10

Friluftsliv

"Vi ser en økende interesse for våre golfprodukter, spesielt innen kategorien klokker. Golfere ønsker produkter som er robuste, nøyaktige og fleksible", forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedsdirektør hos Garmin.

Approach S10 er enkel og brukervennlig og er en god førstegangsklokke for golfere. GPS-klokken leveres preprogrammert med mer enn 41.000 internasjonale golfbaner og med en 1,3 tommer høyoppløst skjerm, som er tydelig og godt lesbar selv i sterkt sollys. Basert på GPS-posisjon velger Approach S10 automatisk bane og beregner avstand til forkant, senter og bakkant av green. I tillegg vises også avstander til ulike hindre, doglegs og layups. Under spillet oppdateres informasjon når man går til neste hull. Etter endt spill viser Approach S10 total distanse, spilt tid og rundens score. Ved tilkobling med kompatibel smarttelefon og Garmin Golf App lastes all statistikk automatisk opp til Garmin Connect, hvor ledertavlen og annen nyttig informasjon kan leses, analyseres og deles med andre.

Den lette og bekvemme klokken er vanntett i henhold til 5 ATM standard1 og kan svømmes og dusjes med. Enheten leveres med opptil 12 timers batterilevetid i GPS-modus.

Approach S10 beregnes å være på lager i løpet av 2 kvartal 2018.

For mer informasjon, les mer på våre nettsider: garmin.com/golf

Sist redigertsøndag, 20 mai 2018 10:01
(0 Stemmer)
Lest 1022 ganger
Logg inn for å kommentere