Thule BackSpace XT

Friluftsliv

Thule introduserer nå BackSpace XT, en lasteboks som monteres på tilhengerfestet.

Boksen er tilpasset dem som trenger ekstra og fleksibel lastekapasitet, eller har bil som ikke tar takboks.

Nå lanseres Thule BackSpace XT, en lett og slitesterk 300-liters lasteboks som er tilpasset hengerfestet på bilen. Boksen sitter lavt slik at det er enkelt å laste inn og ut av den, og alt av utstyr er derfor lett tilgjengelig i boksen. Thule BackSpace er dermed også et fint alternativ for biler som ikke tar takbokser eller takstativ.

Lasteboksen festes enkelt og uten verktøy rett på Thules sykkelstativ, VeloSpace XT. Som med øvrige bakmonterte sykkelstativer kan denne vippes ut slik at du når som helst har tilgang til bilens bagasjerom.

Den 300 liter store Thule BackSpace har en passform som også passer fint til eksempelvis to golfposer eller en Thule Chariot multisportsvogn. Du kan også transportere sykkelen sammen med lasteboksen ved å bruke Thule BackSpace XT Bike Arm og Thule VeloSpace XT Bike Adapter (tilbehør som selges separat). 

BackSpace XT er sammenleggbar og dermed enkel å oppbevare når den ikke er i bruk. På den måten tar lasteboksen opp minimalt med plass til neste gang du trenger den. 

Fakta om Thule BackSpace XT:
Volum: 300 l
Lastekapasitet: 50 kg 
Vekt: 9 kg
Mål: 137 x 47 x 68 cm
Farge: Svart
Pris: 4 999 kr

Sist redigertsøndag, 03 desember 2017 13:24
(0 Stemmer)
Lest 1777 ganger
Logg inn for å kommentere