Garmin® Foretrex® 601 og Foretrex® 701 Ballistic Edition

Friluftsliv

Garmin presenterer Foretrex 601 og Foretrex 701 Ballistic Edition, robuste navigasjonsenheter bygget på militære standarder (MIL-STD-810G).

Enhetene støtter satellittsystemene GPS, GLONASS og GALILEO, som sikrer nøyaktig posisjon uansett terreng. Foretrex 601 og 701 Ballistic Edition leveres med ulike navigasjonssensorer, akselerasjonsensor, 3-akset elektronisk kompass og barometrisk høydemåler. Batteritid er 48 timer i navigasjonsmodus, opptil en uke i UltraTrac-modus og opptil 1 måned i klokkemodus (2 stk AA-batterier). Foretrex 701 Ballistic Edition leveres i tillegg med Applied Ballistic Elite programvare som beregner sikteløsninger for langdistanseskyting.

  «Med Foretrex 601 og 701 Ballistic Edition leverer vi robuste produkter fullspekket med nye funksjoner», forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedssjef hos Garmin. «Støtte for GPS, GLONASS og GALILEO satellittsystemene, brukervennlig navigasjon- og TrackBack funksjonalitet, lang batterilevetid og mulighet til å feste enheten på håndleddet- eller direkte på våpenet, gir fordeler som er nye for Foretrex-serien. Foretrex 701 Ballistic Edition, med programvaren Applied Ballistic Elite, beregner sikteløsning for langdistanseskytteren. Vi ser at interessen for langdistanseskyting øker. Vi har også tidligere hatt støtte for ballistiske funksjoner i fenix 3, men med Foretrex 701 tar vi steget fullt ut og benytter Applied Ballistics programvare. Med dette møter vi behovet fra jegere- og langdistanseskyttere».

Foretrex 601 og 701 Ballistic Edition er produsert etter militær standard, MIL-STD-810G, som gir sikkerhet for at produktene tåler varme, støt og vann i henhold til kravspesifikasjoner. Med multi-GNNS-navigasjon, som også støtter GALILEO satellittsystemet, kan man være trygg på posisjon uansett hvordan terrenget er. De ulike navigasjonssensorene som høydemåler, barometer og kompass viser brukeren nøyaktige data for opp- og nedstigning, værendringer og kortsiktige tendenser i lufttrykket, retning, posisjon med mer.

Enhetene leveres med en høyoppløst 2 tommers skjerm. I tillegg er Foretrex 601 og 701 kompatible for bruk med nattbriller, jumpmaster-modus og multi-posisjonsformat. Ballistic Elite programvare inkluderer visning av parametre som vind, temperatur, luftfuktighet, rekkevidde og skuddretning.

Foretrex 601 og Foretrex 701 Ballistic Edition er BLE og ANT kompatible. Dette gir mulighet for støtte av en rekke funksjoner og sensorer, som tempe™ temperature sensor, pulsmåling, fart- og kadenssensor, tilkobling mot VIRB kamera med mer. Med trådløs tilkobling mot kompatibel smarttelefon kan brukeren se varsler for telefonanrop, sms, e-post, kalenderoppføringer med mer. Via Garmin Connect Mobile App er LiveTrack-sporingsfunksjon en mulighet, slik kan andre følge turen, i tillegg kan også annen data fra turen lastes opp til Garmin Connect. Foretrex 601 og Foretrex 701 Ballistic Edition er kompatible med Garmin’s nye QuickFit™ 26 armbånd så vel som nylonarmbånd.

(0 Stemmer)
Lest 1162 ganger
Logg inn for å kommentere