Primus Openfire Pan

Friluftsliv

Å steke mat på bål handler mer om å bare skulle spise maten.

Det er den totale opplevelsen med varme, levende flammer og matlukt som setter prikken over i’en. Primus OpenFire Pan gjør det enklere å lage mat over bålet, slik at du kan fokusere på selve opplevelsen bedre.
OpenFire Pan er laget av et unikt tre-lags materiale med en aluminiumskjerne og skall i rustfritt stål. Aluminium har særdeles gode egenskaper når det kommer til varmespredning, noe som gjør selve matlagingen enklere og er et lettere materiale enn stål. Rustfritt stål er svært slitesterkt og enklere å holde rent. Kombinasjonen av disse to materialene gjør selve pannen 35% lettere enn om den hadde vært laget kun av stål og varmen sprer seg også bedre enn en vanlig stålpanne.
Pannen er formet slik at den har litt høyere kant på sidene, noe som gjør det enklere å snu og ta opp maten. Håndtakene på sidene gjør det enkelt å forflytte pannen fra varmen ved behov. Beina kommer løse, noe som gir mindre pakkvolum og de festes enkelt ved å skru de inn. Leveres i to strørrelser; Small og Large
Detaljer S/L
• Høyde(mm): 250 / 250
• Lengde (mm): 590 / 760
• Bredde (mm): 460 / 470
• Vekt (g): 3400 / 4400
Veil. pris Small kr. 1 299,- og Large kr. 1 799,-

Sist redigertonsdag, 28 juni 2017 06:45
(0 Stemmer)
Lest 1051 ganger
Logg inn for å kommentere