Garmin vívosmart 3

Friluftsliv

Garmin vívosmart 3 - Garmin Nordic Norway AS Garmin presenterer vívosmart 3, en stilig aktivitetsmåler med skjult skjerm, pulsmåler på håndleddet og innovative funksjoner for treningsovervåking.

Aktivitetsmåleren leveres med funksjoner som kondisjonsberegning, viser kondisjonsalder og verktøy for stressovervåking. Med Garmin Elevate™ pulsmålerteknologi måles puls på håndleddet, som gir mulighet for pulsovervåking gjennom hele døgnet. Funksjonene for aktivitetsmåling beregner daglig tilpassede mål for antall skritt, etasjer gått, kaloriforbruk, intensitetsminutter, søvn og mer. Move IQ™ funksjon ser automatisk type aktivitet, den nye funksjonen Strenght Training for styrketrening, registrerer treningsøkten, holder oversikt på antall repetisjoner og ser om treningen er effektiv eller må justeres. vívosmart 3 leveres med smartfunksjonalitet, via trådløs tilkobling til kompatibel smarttelefon vises varsler om telefonanrop, sms, e-post og mer. Batterilevetid er satt til opptil 5 dager, enheten er vanntett og kan benyttes under svømming.

«Vi ser at forbrukeren er mer og mer helseorientert og ønsker å benytte seg av statistikken produktene våre gir», forteller Andrew Silver hos Garmin. «Med de nye, innovative funksjonene for trenings- og pulsovervåking, som kondisjon og stressnivå, løfter vívosmart 3 nivået for aktivitetsarmbånd fra Garmin».

vívosmart 3 leveres med nye spennende fitness-funksjoner, beregnet for å gi brukeren bedre forståelse av helsetilstand. Produktet er det første i Garmin vivo-familien som beregner VO2 Maks (aerob kondisjonsberegning). Verdi vises i skala basert på formnivå. Kondisjonsberegningen gir også informasjon om kondisjonsalder, jo lavere – jo bedre. Gjennom god trening bedres tallet for kondisjonsalder, som kan gi ny motivasjon. Funksjonen Strength Training gir treningsstudiofantasten et nyttig verktøy i form av en repetisjonsteller, som holder tellingen på antall repetisjoner og hviletid. Dataene sendes automatisk videre til Garmin Connect for detaljert analyse etter trening. Disse dataene kan deles med andre om ønskelig.


vívosmart 3 leveres også med andre funksjoner som allerede er velkjente fra vivo-seriens aktivitetsarmbånd. Funksjoner som aktivitetsmåling, søvnovervåking, kaloriforbruk, intensitetsminutter, Garmin Move IQTM, trådløs tilkobling, smartvarslingsfunksjoner og mer er inkludert.

Med et slankere, stiligere design er Garmin vívosmart 3 det rette valget for den helseorienterte, en perfekt kombinasjonsmodell for den som behøver et aktivitetsarmbånd.

 

Sist redigertfredag, 30 juni 2017 15:18
(0 Stemmer)
Lest 1425 ganger
Logg inn for å kommentere