Garmin Forerunner 935 & Running Dynamics Pod

Friluftsliv

Garmin presenterer Forerunner 935, en premium GPS-løpe og multisportklokke med Garmin Elevate pulsmåling på håndleddet.

I tillegg til pulsmåling leveres klokken med nye avanserte treningsfunksjoner, som gir atleten mulighet til å finjustere trening og restitusjon. Forerunner 935 kan pares med den nye Garmin Running Dynamics Pod, en løpsdynamikksensor som beregner og overfører avanserte løpedata på tilsvarende måte som ved bruk av pulsbeltene HRM-Run og HRM-Tri. Forerunner 935 er spesielt designet for løperen og veier kun 49 gram.

Ved lanseringen av Forerunner 935 er det gjort sponsorsamarbeid med 13 profesjonelle eliteutøvere rundt om i verden. Les mer på Garmins websider og se hvordan atletene benytter seg av de avanserte funksjonene for å få hjelp i sin trening opp mot konkurranser.

«Med samme funksjonalitet som Garmin fēnix 5 – vår populære GPS-multisportklokke – er Forerunner 935 spesialdesignet mot seriøse utøvere som fokuserer på trening og konkurranse,» forteller Andrew Silver hos Garmin. «En toppmodell fullspekket med avanserte funksjoner, vekt på kun 49 gram og med komfortabel rem – alt ligger til rette for at denne modellen passer for det seriøse elitemarkedet. I tillegg kan klokken benyttes som en hverdagsklokke med velkjent smartfunksjonalitet, aktivitetsmåling, automatisk opplasting til Garmin Connect med mer.»

Nye treningsfunksjoner - med teknologi fra Firstbeat - og treningsstatus gjør det enklere å følge ytelse under trening- og konkurranseforberedelser. Gjennomførte økter analyseres automatisk og gir indikasjon om nivå, for å gi utøver innsikt i hvordan kroppen responderer. Ved å evaluere treningshistorikk vises nye prestasjonsindikatorer, og om man trener på en produktiv måte. Den nye målingen for anaerob treningseffekt gir en mer detaljert informasjon om treningen. Blant annet vises hvordan treningen forbedrer evnen til å tøye grenser. Se total treningsbelastning, som måler treningsvolumet de 7 siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

Med Forerunner 935 kan løperen analysere teknikk. I kombinasjon med Running Dynamics Pod (eller HRM-pulsbelte) måles viktige løpsdata. Biomekaniske målinger som skrittfrekvens, lengde, balanse og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse og forholdstall er sentrale for å forstå formen, slik at løperen kan yte sitt beste når det virkelig gjelder.

Med Forerunner 935 kan det enkelt veksles mellom aktivitetene, takket være innebygde profiler for triatlon, langrenn, padling, terrengløp, fotturer, styrketrening og mye mer. Den automatiske multisportfunksjonen gjør det mulig å bytte idrett ved hjelp av et knappetrykk. Dette er svært nyttig når man kombinerer ulike treningsformer i én økt. Det kan enkelt lages egendefinerte treningsøkter, eller lastes ned økter gratis fra Garmin Connect™. Tidligere økter vises i appen eller deles med andre for å få ekstra motivasjon.

I tillegg til å være en avansert løpe- og multisportklokke er Forerunner 935 en allsidig og robust navigasjonsklokke. Klokken leveres med GPS- og GLONASS-dekning, som gir bedre sporing i utfordrende omgivelser, og et innebygd barometer som viser høydeinformasjon i sanntid. Det medfølger innebygde profiler for fotturer, roing, golf, langrenn, stående padling og mye mer.

Forerunner 935 er kompatibel med Strava, hvor Premium-medlemmer kan se segmenter i sanntid. Ved et Strava medlemskap synkroniseres løpe- og syklesegmenter med 935-enheten og gir tilbakemelding i sanntid under aktivitetene, varsler om start og slutt på segmenter, rangeringer på ledertavlen og viser hvordan innsatsen er sammenlignet med personlige rekorder.

Preprogrammert på Forerunner 935 medfølger også TrainingPeaks IQ-appen, som hjelper løperen med å planlegge det daglige treningsarbeidet. Gjennom applikasjonen gis det veiledning i sanntid, intensitetsmål og intervallvarighet. Når økten er ferdig, synkroniseres automatisk den fullførte treningsøkten og viser en detaljert analyse av prestasjonen for å måle fremgangen mot målene som er satt.

Forerunner 935 leveres med batterilevetid som er beregnet til å holde ut en hel Ironman-triatlon eller en ultramaraton-konkurranse. Forerunner 935 har opptil 24 timer batteritid i GPS-modus og opptil 60 timer i UltraTrac-modus. I smartklokke-modus, opptil to ukers bruk med én enkelt lading.

Sist redigertsøndag, 09 april 2017 09:42
(0 Stemmer)
Lest 1862 ganger

Mer i denne kategorien

« GoPro Karma Grip Go Pro KARMA »
Logg inn for å kommentere