Logo

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://utstillingsvinduet.no/index.php/blog/category-page/item/808-acceleritas6-rb9x): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955
Skriv ut denne siden

ICEBUG Acceleritas6 RB9X

Sko

En må-ha-sko for eventyrsøkende løpere som vil prøve seg på swimrun, hinderløp eller løping utenfor stiene.


Med årene har Acceleritas blitt en gjenganger i Icebugs produktsegment, og et naturlig valg for de som liker å løpe i noe mer krevende terreng. Modellens sjette generasjon retter seg mot deg som foretrekker minimalisme.
 
Med minimalt vannopptak og effektiv drenering, er vekten på denne skoen tilnærmet identisk enten den er våt eller tørr. Overdelen i Bluesign ® polyestermesh er så lett, luftig og smidig at det nesten er som å løpe barfot. I tillegg er fasongen på mellomsålen ytterligere forbedret for enda bedre passform.
 
Skoens lave såleprofil sørger for en enestående terrengfølelse. Sålen er nemlig bygget for å utvide fotens naturlige bevegelighet og dermed føles det nesten som å løpe i sokkelesten.
 
Yttersålen har et mønster som sørger for optimalt grep på harde og myke underlag, og den har et ekstra aggressivt mønster der diagonale kammer sørger for at sålene renser seg selv for søle etter samme prinsipp som traktordekk. Det er heller ikke noe minus at yttersålen er kronet med juvelen blant alle klebrige gummiblandinger: RB9X®. Den etterhvert så velkjente, innovative gummiblandingen gir et godt grep på vått og tørt underlag, uten å kompensere med slitestyrken!

Sist redigertsøndag, 20 mai 2018 09:52
(0 Stemmer)
Lest 2083 ganger
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.