Nyhet fra Icebug

Sko

Lett som en fjær gjennom høstens vær.

Kom deg bort fra asfalten i høst og nyt aktive dager utendørs i skog og mark med de nye stiløpeskoene fra Icebug, Oribi2 RB9X GTX. Skoen er lett som en fjær, men samtidig stappfull av finesser og funksjonelle detaljer.    

Icebug utvider den populære Oribi-kolleksjonen med nyheten Oribi2 RB9X GTX. Oribi har et elegant design, med en overdel i Blue Sign-polyester som gjør overflaten glatt og slitesterk. GORE-TEX® holder deg tørr på føttene, i tillegg har modellen et snøresystem med integrerte, laminerte løkker som hindrer at snøringen løsner. Dette gjør Oribi til den perfekte stiløpesko for våte høstdager i skog og mark. 

Modellen er også designet med tanke på stabilitet. Den myke hælkappen er polstret øverst i kanten, og holder hælen i et fast grep. Mellomsålen har en integrert Rock Shield beskyttelsesplate mot skarpe steiner og røtter, og er konstruert for ekstra stabilitet i den siste fasen av steget. Dette gir god støtte i frasparkene på det ujevne underlaget som ofte finnes i naturen. Med medium demping og 7 mm dropp får du også en myk og stabil landing. Traktormønsteret i yttersålen, kombinert med grepet til vår unike RB9X gummi gir ekstremt godt grep. 

 

(0 Stemmer)
Lest 2015 ganger
Logg inn for å kommentere