Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://utstillingsvinduet.no/index.php/blog/category-page/item/750-icebug-dts3-rb9x): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955

IceBug DTS3 RB9X

Sko

Denne mengdetreningsskoen blir din beste venn fra det øyeblikket du tar den på, uansett om du skal løpe eller gå. Vi lover!

Distance Training Shoe (DTS) - navnet sier alt. Med DTS har Icebug funnet standarden innen komfort, med myk polstring i krage og pløse og en fotformet, ergonomisk lest som føttene dine øyeblikkelig vil elske. Den nyutviklede overdelen i mesh gir komfort og støtte. Den vridningsstive og fulldempede mellomsålen beskytter mot overpronering samtidig som den får utrolig stabilitet fra vårt ESS-system. Lett og luftig materiale i overdelen holder vekten nede og gir en smidig følelse. RB9X® yttersåle gir godt grep selv på våte underlag, men er allikevel like slitesterk som en sko for asfaltløping. Vi garanterer en sko som har høy komfort, er stabil, luftig og lett på foten. 

Sist redigerttirsdag, 11 april 2017 04:53
(0 Stemmer)
Lest 2320 ganger
Logg inn for å kommentere