Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://utstillingsvinduet.no/index.php/blog/category-page/item/749-icebug-oribi-rb9x): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955

IceBug Oribi RB9X

Sko

Den er rask, elegant, lett og den har et sikkert grep om underlaget. Nye Oribi passer like godt på steinete stier som på byens kuleste dansegulv.

En Oribi er en grasiøs og smidig afrikansk antilope. Den er elegant, sikker på foten og rask som en vind, og det er nettopp disse følelsene Icebug ønsker å formidle med den nye sko-modellen Oribi W RB9X. 

Oribi er lett som en fjær, men likevel stappfull av finesser og funksjonelle detaljer. Eller hva sier du om en mellomsåle med en integrert Rock Shield – en finurlig konstruksjon som beskytter foten i steinete terreng og gir økt stabilitet? Mellomsålen er dessuten designet for å gi en kickback-effekt når du setter fart framover. 

Den sømløse overdelen er lett og absorberer minimalt med vann og den har TPU søleskjerm som beskytter ved løping i steinete terreng. Snøringen med integrerte laminerte bånd omslutter foten og holder den på plass, sammen med lisser som ikke knyter seg opp mens du løper. Den tynne pløsen er konstruert som en sokk, noe som gjør at den holder seg der den skal og byr på en nesten hanskeliknende passform.

Yttersålens traktordekkmønster får godt grep på så vel gress og grus som leire og fjell, og sålens gummiblanding sørger for markedets beste grep på både tørre og våte underlag. Skoene har middels demping, i perfekt balanse med et dropp på 7 mm. Og er en sko som passer de fleste sti-løpere. Både hverdagsløperen og den som vil løpe veldig fort.

 

Sist redigerttirsdag, 11 april 2017 04:56
(0 Stemmer)
Lest 2126 ganger
Logg inn for å kommentere